En dag i paradiset

Nåja en halvdag blev det i Friluftsområdet “Paradiset” som ligger i Huddinge kommun. Vi tog en slinga på ca 5 km Same slingan. Mycket att se relativt lätt gått. Fanns många iordningställda rastplatser och en stuga “Ugglekojan hade 4 sovplatser. Ingen bokning, ingen avgift. Först till kvarn var vad som gällde. När vi var ca halvvägs på vår runda bröt vi för termoskaffe o äggmacka med kaviar, sittande på en berghäll ett par meter från vattnet i en liten skogssjö. Jo i bland har man det bättre än bra. 🙂

Tänk att man kunde sakna synen av gamla hagar

Stigen gick över berghällar myrar och mo

Helt plötsligt dyker en liten sjö upp

Det är inte mycket som slår termoskaffe o en äggmacka avnjuten ute i naturen

Uggle kojan bjuder på möjlighet till övernattning.

När det blir lite varmare längre fram kommer jag att bada här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *