Gömmaren

Vad man kan hitta när man inte rör sig så mycket i city, men vill ändå röra på sig. sjön Gömmaren i gångavstånd från Kungens kurva.

Gömmarens naturreservat En promenad, en cykeltur, en busstur – Gömmarens naturreservat ligger alltid nära! Området är ett mycket välbesökt naturreservat mellan centrala Huddinge och Kungens kurva. Här finns möjlighet till ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna. Du kan njuta av leder och stigar som passar stavgång, skidåkning, löpning, ridning eller en helt vanlig promenad. Sol, bad och en stunds skön avkoppling vid sjön Gömmaren är ett välkänt sommarnöje för många Huddingebor. För den som vill vandra och söka en rofylld plats ger de 768 hektaren många olika spännande naturmiljöer att prova. Känslan av storskog infinner sig på många härliga platser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *